Office Friends d.o.o. za veleprodaju i maloprodaju uredske opreme i materijala

Partnerske tvrtke

Belle eterna d.o.o.

Proizvodimo proizvode prirodnog porijekla za njegu kože koristeći samo sastojke koji su provjereni i sigurni za okoliš te korištenje.

Proizvodi su pakirani u ekološki prihvatljivim pakiranjima jednostavnim za korištenje i lako prenosivim. Belle Eterna proizvodi namijenjeni su svima koji imaju problema s kožom i za sve koji žele održavati njegu lica.

Aurum Fructus d.o.o.

Aurum Fructus d.o.o. vježbenička tvrtka specijalizirala bi se za prodaju prirodnih prehrambenih proizvoda od voća svim vježbeničkim tvrtkama registriranim u Središnjem uredu vježbeničkih tvrtki. Tvrtka bi bila registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću za prodaju voćnih sokova.

Vitis d.o.o

Djelatnost naše vježbeničke tvrtke je prodaja kvalitetnih vina, likera i rakije. Proizvode nabavljamo od dobavljača s otoka Krka. Prodajemo autohtone i jedinstvene proizvode koji se dobivaju samo na našem zlatnom otoku.

Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj tvrtke i transparentan odnos s posebnim partnerima, i zajednicama, s kojima poslujemo, a to su ostale vježbeničke tvrtke. Želimo vrhunskom kvalitetom proizvoda i jedinstvenim uslugama pridobiti i zadržati povjerenje kupaca.