Office Friends d.o.o. za veleprodaju i maloprodaju uredske opreme i materijala

Dobrodošli u Office Friends!

O nama

Nastali smo kao vježbenička tvrtka 2021. godine, a u vrlo smo kratkom roku postali vodeća tvrtka za maloprodaju uredskog pribora u Republici Hrvatskoj. Nudimo preko 1000 artikala od više od 70 renomiranih svjetskih proizvođača te se nadamo kako će taj broj samo nastaviti rasti.

Uz naš vrhunski menadžment i prodajni tim, uvjereni smo kako imamo potencijala postati vodeći u našoj branši u ovom dijelu Europe, a znamo kako to možemo i postići uz pomoć vas, naših vjernih kupaca i dobavljača.

Pod mentorstvom našeg genijalnog profesora Zorana Orbovića, uspjeli smo u rekordnom roku popuniti svu dokumentaciju za pokretanje vježbeničke tvrtke kako bi što prije mogli krenuti sa poslovanjem.

Vježbeničku tvrtku, kao predmet, imamo utorkom, međutim, cijeli tim naporno radi i tijekom svog slobodnog vremena kako bi stvorili i poboljšali vrijednost naše tvrtke.

Ljudski kapital nam je najvažniji!

Uz direktoricu Silviju Ivić, tu je još 13 zaposlenika koji brinu kako bi sve išlo glatko. Uz informatičare i trgovce, tu su još skladištari i grafički dizajneri koji, svi od reda, perfektno obavljaju posao.

Misija

Naša misija prvenstveno je zadovoljstvo kupaca. Vjerujemo kako su kupci najvažniji dio našeg poslovanja i sastavni dio tvrtke Office Friends. Vjerujemo kako se možemo istaknuti među konkurencijom iznadprosječnom kvalitetom te ljubaznošću našeg osoblja.

Vizija

Office Friends u budućnosti se vidi kao vodeći trgovac uredskom opremom u srednjoj Europi. Uz naš vrhunski menadžment i prodajni tim, uvjereni smo kako imamo potencijala postati vodeći u našoj branši u ovom dijelu Europe.

Organizacijska struktura

Zapratite nas na našim društvenim mrežama!

Kada se velika ideja pojavi na horizontu, poduzetnik joj neće dopustiti da umakne.

J. Grount

Budući da imamo velike planove i vizije, nadamo se kako ćemo ih uspjeti ostvariti uz pomoć svih vas, naših partnera, sponzora, škole te na kraju krajeva i ostalih vježbeničkih tvrtki. Ovo je početak jedne zanimljive priče, budite spremni na ono što dolazi!